ΔράσηΗΜΕΡΙΔΕΣ

Άλλο Ένα Επιτυχημένο Σεμινάριο Της Δ.Α.Π. – Οικονομικού

Άλλη μια  εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα που διοργάνωσε η Δ.Α.Π. Οικονομικού σε συνεργασία με το Τμήμα και την Εθνική Ασφαλιστική ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ανταπόκριση των συμφοιτητών μας, ιδιαίτερα του πρώτου και του δεύτερου έτους μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού δείχνει πως τέτοιου είδους προσπάθειες επιβραβεύονται.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεις απαντήθηκαν ερωτήσεις των συμφοιτητών μας τόσο πάνω στο κομμάτι του Τμήματος και τον μεταπτυχιακών, όσο και στον τομέα της ασφάλισης.

Έγινε επεξήγηση για το πως ο τομέας της ασφάλισης σχετίζεται με την επαγγελματική αποκατάσταση ενός οικονομολόγου. Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε ουσιαστικός  διάλογος μεταξύ των ομιλητών.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Τμήματος μας τον κύριο Ηρειώτη Νικόλαο που μας τιμά κάθε χρόνο σε τέτοιες δράσεις . Επίσης ευχαριστούμε τον διευθυντή του τομέα μαθηματικών και πληροφορικής κύριο Λεβεντίδη Ιωάννη καθώς και τους εκπροσώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής, κύριο Δημητρίου και κύριο Χρυσό.

Η Δ.Α.Π. Οικονομικού δεσμεύεται ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν επιπλέον εκδηλώσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου με στόχο την διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων τον συμφοιτητών μας.

Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας , να εκσυγχρονίσουμε το Τμήμα μας και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας.

Δ.Α.Π. – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Ξέφυγε από τα χρώματα…

…κρίνε από το έργο