ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΑΠ

Αξιολόγηση ΓΣ 9 Νοεμβρίου 2016

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη η πρώτη μαζική συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού για το φετινό ακαδημαϊκό έτος. Οι φοιτητές υπερψήφισαν το Πλαίσιο Ανοιχτών Προτάσεων (δείτε το πλαίσιο εδώ)  που στήριξε η ΔΑΠ-Οικονομικού. 

Δυστυχώς η Γ.Σ. αμαυρώθηκε από την επίθεση που δέχτηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ο. και εισηγητής του πλαισίου και άλλοι φοιτητές της ΔΑΠ. Το μάθημα δημοκρατίας που αποφάσισαν να παραδώσουν ορισμένοι, με την ανοχή των υπολοίπων παρατάξεων του Συλλόγου, περιλάβαμε γροθιές και κλωτσιές πού είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Εντύπωση προκάλεσε αναμφίβολα και η στάση της ΠΑΣΠ η οποία απέδειξε πως χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη διαδικασία για να διευρύνει το κομματικό ακροατήριο. Αφενός προσπάθησε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της συνέλευσης, φέρνοντας να ψηφίσουν άτομα που ανήκουν σε διάφορες οργανώσεις της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ -ΠΑΣΠ της Αττικής, αφετέρου μετά το τέλος της καταμέτρησης τα μέλη της ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου…δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο «ανεξάρτητη» είναι πραγματικά η συγκεκριμένη παράταξη.

Οι φοιτητές μίλησαν, θέλουν έργα και προτάσεις όχι κομματόσκυλα και φανφάρες! Η ΔΑΠ-Οικονομικού με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις της θα συνεχίσει να παλεύει για την βελτίωση του Τμήματος και την επίλυση των διαφόρων φοιτητικών ζητημάτων, αγνοώντας την τρομοκρατία, τις ύβρεις και την λασπολογία…