ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ & ΠΕΤΥΧΑΜΕ

Διεκδικήσαμε και Πετύχαμε Διπλή (Πτυχιακή) Εξεταστική !

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πάγιο αίτημα της ΔΑΠ για την εφαρμογή της διπλής εξεταστικής έχει εγκριθεί και το μόνο που εκκρεμεί είναι η ψήφισή του από την ολομέλεια της Βουλής (αίτημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ )

Ως ΔΑΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους έχουμε κινηθεί με αιτήματα στη Γραμματεία του τμήματος με θέμα την εφαρμογή της Πτυχιακής Εξεταστικής και στο τρέχον εξάμηνο.

Στη συνέχεια όμως δεν επαναπαυθήκαμε εκεί , αφού στο πλαίσιο »Ανοιχτών Προτάσεων» το οποίο υπερψηφίστηκε στη Γ.Σ στης 9/11 που στηρίχθηκε από τη ΔΑΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ , και κατατέθηκε από τον Πρόεδρο του Σ.Φ.Ο στη Γ.Σ Τμήματος προτάθηκε για ακόμα μια φορά η εφαρμογή της διπλής εξεταστικής.

Επίσης ακολούθησαν συνεχόμενες συζητήσεις και συναντήσεις εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ με τα αρμόδια όργανα του Τμήματος στις οποίες επίκεντρο ήταν η διεξαγωγή της Πτυχιακής Εξεταστικής .

Ενώ κάποια παπαγαλάκια με αερολογίες ,τρομοκρατούσαν τους συμφοιτητές μας πως η διπλή εξεταστική δεν θα εφαρμοστεί ως ΔΑΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ δεν σταθήκαμε στα λόγια , αντίθετα κινηθήκαμε έγκαιρα με συνεχόμενες πιέσεις στους αρμόδιους με αποτέλεσμα για μια ακόμα φορά να δικαιωθούμε .

ΔΑΠ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Ξέφυγε από τα χρώματα …  Κρίνε από το έργο…!!