ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧΟΡΟΙ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Κοπή της Πίτας μας με ευχές για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα την ημέρα των φετινών φοιτητικών εκλογών. Ένα πολύ όμορφο σχόλιο ήταν ότι «αν δεν πάρετε 65%, θα σας διώξουμε από τη Σχολή!!!».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κοσμήτορες της ΝΟΠΕ, κ. Δονάτος, της Φυσικομαθηματικής, κ. Μακρόπουλος και της Φιλοσοφικής, κ. Πελεγρίνης. Ο πρόεδρος του Τμήματός μας, κ. Πετράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Κιουλάφας και ο κ. Ηρειώτης καθώς και μέλη της Γραμματείας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν παλαιότεροι υπεύθυνοι της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Οικονομικού, οι κ.κ. Χριστόπουλος, Κόλλιας, Κάργας, Σταυρόπουλος. Τέλος, φίλοι και φίλες από άλλες σχολές και όχι μόνο.

Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Οικονομικού προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της την Πέμπτη, 09/03/2006 στο Γκάζι και ώρα 21.30 για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του μαγαζιού με τους Κουρκούλη, Δάντη, Περικλή, Νάνσυ, Κελεκίδου και Saya.

Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε: Ρούλιας Κωνσταντίνος, 6945298005. Τιμή: €80 ανά 6 άτομα.