ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016

Η ΔΑΠ-Οικονομικού κερδίσε την 18 η συνεχόμενη πρωτιά της με ποσοστό 45%. Ευχαριστούμε τους 1187 φοιτητές που συμμετείχαν στην διαδικασία των εκλογών.

Στις φετινές φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Μαΐου, η ΔΑΠ-Οικονομικού αναδείχθηκε πρώτη δύναμη για 18η συνεχόμενη φορά.Από τους 1187 φοιτητές που έλαβαν μέρος στην πλέον  δημοκρατική διαδικασία, πήρε 511  ψήφους συγκεντρώνοντας έτσι 45%.
Πιο συγκεκριμένα, στην κάλπη του Α’  Ετους έλαβε 101 ψήφους το οποίο συνιστά παραταξιακή αυτοδυναμία ενώ η κάλπη του Πτυχίου βγήκε και αυτή αυτοδύναμη με ποσοστό 51%.
Τα νούμερα αυτά σημαίνουν οτι οι πρωτοετείς φοιτητές βλέπουν το έργο μας ενώ οι μεγαλύτεροι συνεχίζουν να το θαυμάζουν και να το στηρίζουν.
Παράλληλα, οι φετινές εκλογές έδειξαν τη πόρτα της εξόδου σε μειοψηψίες της αριστεράς και έδειξαν οτι οι απαρχαιωμένες και ακραίες αντιλήψεις δεν έχουν χώρο στο Οικονομικό.Το συνολικό αποτέλεσμα έδωσε μια ηχηρή απάντηση στο ψέμα,στην υποκρισία,στην προπαγάνδα και στον λαΐκισμό ορισμένων.Οι σειρήνες που ηχούσαν κατα τη διάρκεια όλου του ακαδημαϊκού έτους, σώπασαν μετά το πέρας της καταμέτρησης.
Ως ΔΑΠ-Οικονομικού, θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την κατάθεση προτάσεων, τη διεκδίκηση τους, με γνώμονα το κοινό καλό και την καλυτέρευση του επιπέδου των σπουδών μας. Η παράταξη μας, πιστή στις αρχές και στις αξίες που την διέπουν εδώ και τόσα χρόνια παράγει έργο και επιβραβεύεται κάθε χρόνο στην διαδικασία των εκλογών.
.