Η ιστορια μασ

ΔΑΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Δ.Α.Π. – Οικονομικου: Ιδια παραταξη, Διαφορετικοι δρομοι

Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Οικονομικού αποτελεί κομμάτι της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όμως, μπορεί να έχουμε το ίδιο όνομα, αλλά έχουμε αρκετά διαφορετικές απόψεις για πολλά ζητήματα που αφορούν και το Τμήμα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ολόκληρη την κοινωνία εν γένει.

Και αυτό το εκφράζουμε με κάθε δυνατό τρόπο …

Πιστεύουμε ότι μία φοιτητική παράταξη υπάρχει για να προασπίζεται τα συμφέροντα των φοιτητών και να τα προωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΚΑΙ ΟΧΙ για να υπερασπιστεί ή να καταδικάζει άκριτα τα πολιτικά κόμματα.

Μία φοιτητική παράταξη υπάρχει για να διορθώνει ή τουλάχιστο να προσπαθεί να διορθώσει οτιδήποτε ζήτημα απασχολεί έστω και ένα συμφοιτητή μας και όχι για να ισχυρίζεται ότι θα σώσει ολόκληρο τον κόσμο.

Προτιμούμε να είμαστε ρεαλιστές και να μη ζούμε εκτός πραγματικότητας. Εξάλλου, αν ο καθένας από εμάς προσπαθούσε να βελτιώσει με τον τρόπο του το μικρόκοσμο του Πανεπιστημίου στον οποίο ζούμε, μόνον τότε θα γινόταν αυτό καλύτερο. Μόνον έτσι, θα βελτιωνόταν αυτό το μικρό κομμάτι της κοινωνίας. Και μόνο έτσι, ίσως να μπορούσε να βελτιωθεί η κοινωνία ολόκληρη…

Εμείς, στη Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Οικονομικού, κρίνουμε πάντα με κριτήρια αντικειμενικά, κρίνουμε ως φοιτητές, διότι μη ξεχνάτε ότι είμαστε φοιτητές, δεν είμαστε πολιτικοί. Κρίνουμε με στόχο να αντιπροσωπεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους τους φοιτητές που μας στηρίζουν κάθε χρόνο στις Φοιτητικές Εκλογές, αλλά και εκείνους που τουλάχιστον αναγνωρίζουν το έργο μας και ούτε είναι μηδενιστές είτε καπηλευτές των προσπαθειών μας.

Εμείς απλά δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη ψηλότερα και θα είμαστε αδιάκοπα πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΑΠΟΡΙΕΣ

Ιστορια Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ.

Ιστορια Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ.

Πατήστε παρακάτω για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ
Πατηστε εδω