Ανακοίνωση για ΕΥΔΟΞΟΣ: Έναρξη Δηλώσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2022-2023

Share at Social

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

👉 Τη 📆 Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του Χειμερινού εξαμήνου.

👉 Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου.
👉 Υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών ή είστε ήδη κάτοχος δύο πτυχίων προπτυχιακών σπουδών.

👉 Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση του εθελοντικού προγράμματος Ανταλλαγής Συγγραμμάτων – Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html), με την οποία έχετε τη δυνατότητα για κάθε σύγγραμμα που δηλώνετε, να επιλέγετε να το παραλάβετε από άλλον συμφοιτητή σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να διαθέσετε σε συμφοιτητές σας παλαιότερα συγγράμματά σας που έχετε στην κατοχή σας και δεν τα χρειάζεστε❗️
👉 Για κάθε ανταλλαγή συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιείτε για να αποκτάτε ελεύθερα συγγράμματα, επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.

👉 Τέλος, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (https://diavlos.grnet.gr/subscribe), για να ενημερώνεστε και να παρακολουθείτε μέσω του Διαδικτύου σημαντικές επιστημονικές/πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα❗️

Δείτε Ακόμα